Bedrukte mokken met mijn logo erop

Bedrukte mokken met mijn logo erop

download (1)

Al sinds mijn jeugd is het mijn droom een eigen koffietent te hebben, en eindelijk ben ik aan die plannen toegekomen. Ik wilde het ook niet gelijk al op mijn twintigste, ik wilde eerst nog allerlei ervaring opdoen in de horeca, wilde nog even rondkijken in het ondernemende leven vooraleer het zelf allemaal te gaan doen. In plaats van zelf het wiel te gaan uitvinden namelijk, kun je zo over de schouder van ervaren ondernemers meekijken en er echt je voordeel mee doen. Na een tijdje wist ik bijvoorbeeld dat ik het zeker niet op de standaard wijze wilde doen, maar ik er echt een eigen draai aan wilde geven, in de vorm van een duurzaam café. Ik ben inmiddels enkele maanden opgestart en alles loopt goed maar er schieten me nog steeds ideeën te binnen die ik dan wil aanpakken of aanpassen. Zo heb ik onlangs nog enkele honderden bedrukte mokken besteld, met het logo van mijn onderneming erop. Dat logo is op de bedrukte mokken heel leuk verwerkt in allerlei tekeningen, waar ik een vriendin van me voor had gevraagd die te ontwerpen. Inmiddels zijn er al enkele klanten geweest die me vroegen of ze mijn bedrukte mokken niet van me over konden kopen! Dus de zaken gaan goed en dat is wel zo leuk om te merken natuurlijk, dat het aan alle kanten floreert en dat er de hoop is dat mijn tent het nog jarenlang blijft doen, lekker blijft lopen.