bij Maxilia vindt je relatiegeschenken voor iedereen

logoEen tijdje geleden was mijn vriendin jarig, natuurlijk was het erg moeilijk om een origineel en leuk cadeau te vinden voor haar aangezien ze bijna alles al heeft. Toen zei een collega van mij : Bij Maxilia vindt je relatiegeschenken voor iedereen. Diezelfde dag ben ik nog op hun website gaan kijken omdat ik al in tijdnood zat, haar verjaardag was al binnen een week en ik kon maar niks leuks vinden. Tot ik op de site van Maxilia kwam, de keuze die ze daar allemaal hadden was erg groot ik ben dus gelijk maar eens goed gaan rondkijken op de website.5664_12198DUR_SatinSub Durham

 

Uitzoeken van het perfecte cadeau

 

Nadat ik een tijdje heb rondgekeken op de website heb ik een goed keuze kunnen maken wat het cadeau zou worden, ik heb een leuke mok laten bedrukken. Na de bestelling kreeg ik een gratis drukproef en sample toegestuurd zodat ik kon kijken wat het resultaat zou zijn na de bedrukking. Ik was hier heel tevreden mee en was heel blij met de goede service, na een paar dagen had ik de bedrukte mok binnen en was dus gelukkig op tijd met het kunnen geven van haar cadeau. Het was erg origineel dat maakt het natuurlijk ook een stuk leuker. Het is dus echt een aanrader voor mensen die op korte (of lange) termijn nog opzoek zijn naar een leuk maar ook een origineel cadeau voor hun partner. De service was uitstekend en de volgende keer doen we alles weer laten bedrukken door Maxilia.

35510_1311