Complete douchecabine als cadeau via Sanitair Online

sanitair

Het grootste deel van Nederland begint zijn of haar ochtend ritueel met een douche. En, als die douche stuk is dan dient die ene vakman langs te komen om de douche te repareren. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf renovatie werkzaamheden plegen en gelijk voor die ene complete douchecabine te gaan. Maar, als je als krap zit qua budget kun dit sanitair item nog altijd cadeau krijgen van je vriendengroep voor je verjaardag. Aangezien deze cabine compleet is, en er dus niet alleen een douchebak en kraan maar ook nog eens een douchewand, is de prijs veelal ook gunstig gestemd. Het bespaart je dus niet alleen veel zoekwerk, maar indien je ‘m bij Sanitair Online besteld ook nog eens geld. Want wist je trouwens dat zij gratis bezorgen boven een order waarde van 200 euro? Hier zit je natuurlijk vrij gemakkelijk aan, en al helemaal bij het bestellen van een cabine die all-in-one is. Maar, dit laat onverlet dat het prijs technisch wellicht goedkoper uitvalt indien je voor een alles in één complete cabine van Sanitair Online gaat.

De prijzen die op deze website worden getoond zijn allen inclusief BTW. Dus, je zult bij de online kassa niet voor verrassingen komen te staan. Ook, krijg je 100 procent fabrieksgarantie. Dus, mocht er fabriekstechnisch iets aan het sanitair item schelen, dan kun je hiermee altijd contact opnemen met Sanitair Online.

 

verdi_2p_wit

Bekijk eens deze cabines online op de website van Sanitair Online.

verdi_a_zwart (2)

Daarom Sanitair Online

Sanitair Online heeft niet voor niets als motto: “Daarom Sanitair Online”. Zij bieden namelijk alles aan op het gebied van sanitair. Ook bieden ze alle A-merken aan. Tevens bieden ze bezorging op afspraak als extra service.