De stoerste Vaderdag cadeaus

Het is bijna Vaderdag: de dag waarop alle vaders flink in het zonnetje gezet mogen worden door hun kinderen. Maar wat is nou een geschikt Vaderdag cadeau? Geen stropdassen en sokken natuurlijk.

Verrassend genoeg is er dit jaar een grote trend te zien in kookcadeaus voor vaders. En dan gaat het niet alleen om een bierbrouwkit of een barbecue set.

Kookschort
Ook vaders bevinden zich in de keuken. Vaak knoeien zij zelfs nog meer dan dat vrouwen doen. Echter hebben zij bijna nooit een schort om. Dit zou niet mannelijk genoeg zijn. Daarentegen is er tegenwoordig veel meer keuze dan die ouderwetse bloemenschortjes. De hipste schorten vind je de laatste tijd ook voor mannen. Daarom staat een kookschort bovenaan het lijstje met beste kook cadeaus voor vaders. Er zijn verschillende soorten schorten te vinden, de ‘stoerste’ is een leren schort in een lichte of donkere bruine kleur. Om je vader tot ware chef te kunnen benoemen kan je de schorten bedrukken bij bijvoorbeeld Maxilia.nl.

maxilia

Snijhulpjes
Natuurlijk kun je met een goede messen set groenten in fijne reepjes of blokjes snijden. En toch kan dit veel makkelijker met handige hulpjes voor fijn snijwerk. Daarnaast ziet iedere maaltijd er net iets anders uit door de verschillende effecten die gegeven kunnen worden aan de groenten en aardappelen. Een perfect Vaderdag cadeau dus!

Ultieme BBQ boek
Voor alle vaders die massaal de barbecues opstarten als het buiten boven de 25 graden is, is een fijn cadeau een goed barbecue boek. Op deze manier kan je laten zien dat er meer is dan hamburgers en saté. Begint jouw maag ook al te rammelen?

Steakmessen set
Zeker wanneer je vader onwijs zijn best heeft gedaan op het bakken van het perfecte stukje steak, is alleen de beste messen set goed genoeg. Dat stukje vlees smaakt natuurlijk nog lekkerder wanneer het goed bereid is. Zo kunnen jullie samen genieten van ieder eet moment.