Een bedankje voor mijn kameraad!

 

 

 

De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met de verbouwing van mijn woning. Ik ben handig met de handjes, en een kameraad van mij ook. Samen hebben wij een week tijd mijn hele woning opgeknapt. Natuurlijk moest ik mijn kameraad wel een bedankje , voor het zware werk cadeau geven. Hij heeft me geweldig geholpen en laten zien, dat het een echte kameraad is. Natuurlijk wilde ik een leuk bedankje voor hem uitzoeken. Natuurlijk ging ik zoeken via het internet. Al snel kwam ik terecht op de geweldige website memoriae.nl. Er was een ruime keuze te vinden betreft leuke bedank kaarten. Zodoende vroeg ik aan mijn vriendin, of zij mij kon helpen uitzoeken. Uiteindelijk na tijdje verschillende keuzes te hebben overwogen. Hakte ik de knoop door. Uiteindelijk bestelde ik dan ook een bedank kaar, in de webshop van Memoriae!

Een tof bedankje!

Ik ging op visite bij mijn kameraad. Natuurlijk overhandigde ik hem het bedank kaartje. Hij vond het een geweldig gebaar. Hij opende het bedank kaartje en meteen bedankte hij mij. In het kaartje zaten twee diner bonnen van een exclusief restaurant. In dit restaurant kon hij lekker gaan eten met zijn vrouw! Het was een tof bedank kaartje en mijn kameraad waardeerde het enorm. Wil jij iemand bedanken die belangrijk is voor jou? Kijk dan eventjes op de bovenstaande aangegeven website!