Een hip geboortekaartje cadeau te doen!

hip geboortekaartjeIk heb een neefje van twintig jaar oud. Zijn vriendin van ook twintig is afgelopen maand bevallen. Na de aanschaf van een woning en het inrichten van deze woning had mijn neefje geen geld meer om andere spullen aan te schaffen, waaronder een hip geboortekaartje voor zijn pas geboren zoon. Toen ik dit hoorde nam ik het besluit om een hip geboortekaartje voor mijn neefje zijn zoon te gaan kopen. Maar waar kon ik zo’n kaartje kopen? Met deze vraag in gedachte nam ik een kijkje op het internet.

Na enkele minuten het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van Kissgeboortekaartjes. Via deze website had ik vele mogelijkheden betreft het bestellen van geboortekaarten. Natuurlijk wilde ik een stoer kaartje gaan bestellen voor mijn neefjes zijn zoon. In een mum van tijd vond ik dan ook een kaartje die aan deze eisen voldeed. Ik bestelde hem maal twintig zodat er in ieder geval genoeg geboortekaarten aanwezig waren!

Geboortekaart

Een leuke verassing!

Enkele dagen na bestelling werden de kaartjes al bij mij thuis afgeleverd. Dezelfde dag heb ik deze kaartjes langs mijn neef gebracht. Zijn gezicht sprak boekdelen toen ik hem de kaartjes overhandigde. Mijn neefje vond het een geweldige gebaar en hij is me er nog steeds hartstikke dankbaar voor. Zodoende heeft hij toch nog zijn familie een geboortekaart kunnen geven en daar ben ik blij mee, want een geboortekaart is onderdeel van een geboorte!

Kent u iemand die u kan ondersteunen in financiële moeilijke tijden, waaronder de aanschaf van mooie kwaliteit geboortekaarten? Bekijkt u dan eens de website van Kissgeboortekaartjes!

Kwaliteit