Een leuke kattenmand

logo-viadierenwinkel-payoffEen leuke kattenmand

 

Samen met mijn vrouw hebben we een kattenmand besteld bij dit bedrijf. We hadden er best lang over gedaan om een leuke te vinden, maar bij dit bedrijf waren ze stukken goedkoper als je het vergeleek met andere bedrijven. De mand hadden we voor twee uur besteld dus we hadden hem ook nog eens binnen een dag al binnen en dat vonden we echt super. De kat maakt er veel gebruik van en zit echt te genieten van zijn leven. Het is superleuk om je katje zo lekker te zien liggen in de kattenmand! Ook waren er leuke aanbiedingen om deze site, maar hebben we toch gekozen voor de Divan Soft Donker. Hij is 50 bij 40cm ,maar groot genoeg voor de kat. Het is lekker zacht en de kat kan optimaal rusten. Ik ben er superblij mee en hoop er nog lang van te mogen genieten, net zoals de kat. De kwaliteit van het stof is echt super dus ben er haast wel van overtuigt! Ook zag ik dat jullie nog veel meer spullen hebben voor een kat, dus ik zal nog zeer zeker terug komen als ik nog wat nodig heb. Mijn complimenten voor de snelle service en voor jullie professionele advies. Je merkt dat jullie er verstand van hebben en dat is altijd fijn als je wat koopt. Veel succes verder en heel erg bedankt voor alles. Als ik nog iemand weet die wat nodig heeft voor een kat dan zal ik het doorgeven!