Effectief promoten van een bedrijf door middel van bedrukte pennen

Balpennen laten bedrukken is een effectieve manier van promotie maken voor een bedrijf. Dit komt met name doordat een pen iets is wat dagelijks gebruikt wordt door anderen. Het maakt niet uit waar je bent, een pen is altijd nodig. Wanneer men dagelijks gebruik gaat maken van een bedrukte pen met jouw bedrijfslogo erop, zal dit hen doen herinneren aan jouw bedrijf. Wellicht zullen ze nu het bedrijf gaan opbellen. Het is een hele subtiele manier van promotie. Wanneer je een eigen bedrijf start, besteed je veel energie en tijd aan het opbouwen van een merk. Zulke effectieve manieren van promotie komen dus erg goed van pas. 

Een pen is onmisbaar

Wat maakt een bedrukte pen zo effectief voor promotie? Dat komt doordat een pen onmisbaar is in het dagelijkse leven. Het maakt niet uit hoe je het went of keer, een pen heb je toch altijd nodig. Je zou denken: tegenwoordig gaat alles toch digitaal? Dat is toch niet altijd zo. Een pen komt zowel goed van pas in de auto als in je handtas. Bij het invullen van schadepapieren in een auto heb je bijvoorbeeld ook behoefte aan een pen. 

Hoe werkt deze promotie?

Wanneer je balpennen laat bedrukken is het van belang dat je deze altijd bij de hand hebt. Wanneer er bijvoorbeeld klanten op bezoek komen, is het handig om een bakje met bedrukte pennen te plaatsen. Elke klant kan dan een pen meenemen. Deze zullen ze bewaren en zeker bijna dagelijks gebruiken. Elke keer bij het gebruiken van die pen zullen ze dan ook aan jouw bedrijf denken. Je kunt zulke promotieartikelen ook meenemen naar evenementen. Evenementen zijn namelijk ideale plekken om bedrijven te promoten. Bovendien zou je de visitekaartjes van het bedrijf zelfs kunnen vervangen door bedrukte pennen. Visitekaartjes bewaart men vaak niet, maar pennen wel. Daarom zal dit op langere termijn effectiever zijn.