Gitaarles beginners, wat een leuk cadeau

Ik kwam gitaarles beginners tegen op de website van leren-gitaar-spelen.com. Eigenlijk per toeval toen ik gewoon eens wat op social media aan het rond kijken was. Op de een of andere manier pakte deze website mijn nieuwsgierigheid en ben ik eens gaan kijken naar het you tube filmpje. Ik bedacht mijzelf dat het tijd werd om mijzelf eens te verblijden met een leuk cadeau.

gitaarles beginners

Mijn bestelling was erg snel in huis

 

Dit cadeau is gitaarles voor beginners geworden en ik ben toen ik de cursus had besteld en deze binnen was, direct aan de slag gegaan. Het was natuurlijk even stunten maar omdat er een super goede uitleg bij de cursus aanwezig is, kun je dit prima thuis op je eigen gemak allemaal onder de knie krijgen. En wat ook zo prettig is is dat je zelf de tijd bepaald. Ik heb natuurlijk een baan en ook ben ik in de sportschool te vinden. Ik pak de gitaar en de cursus wanneer ik tijd heb en die vliegt dan voorbij omdat het zo leuk is om te doen.

Dat is ook de reden waarom dit bericht niet mag ontbreken op dit blog. Want het is een absolute aanrader voor de mensen die gek zijn op muziek maken om die gitaar eens te pakken. Ik ben inmiddels al wel een aantal stappen verder en kan al een aantal nummers spelen van mijn eigen favoriete band. Mensen om mij heen vragen zich af waar ik dat heb geleerd. Dan zeg ik heel trots, gewoon thuis op de bank via een thuis studie. Kortom, een echte aanrader om jezelf cadeau te geven of om hier iemand mee te verrassen.

gitaarles beginners