Kerstpakketten voor iedereen

Op Kerstpakkettenplaza zijn talloze kerstpakketten te vinden. Er zijn verschillende categorieën, zodat u snel uw gewenste pakket kunt vinden. Wilt u het liefst eten, drank of toch liever verzorgingsproducten onder de boom? Alles is mogelijk en verkrijgbaar bij Kerstpakkettenplaza. U kunt meerdere pakketten tegelijkertijd bestellen, voor uw familie of collega’s.  

Spaans serveren kerstpakket

Kerstpakketten zijn er in allerlei soorten te koop. Een leuk alternatief is het Spaans serveren kerstpakket. In dit kerstpakket zitten cocktailprikkers, serveerplateau teak, servetten, serveerschaal, vruchtensap, olijven, serrano ham, crackers, olijven, soepstengels, pan tostado, pane rustico, receptenboek Pinchos, Vakantiecheque Roompot en een Happen & Stappen voucher. Dit kerstpakket zit vol met lekkere spaanse hapjes en waardebonnen voor leuke uitstapjes. Een perfect kerstpakket voor iedereen die dol is op Spaans eten!


Porto borrel

Kerstpakkettenplaza beschikt over veel verschillende kerstpakketten, zo kunt u bij hen ook terecht voor een Portugees kerstpakket. Met het kerstpakket Porto borrel wordt er een Portugese sfeer in het kerstdiner gebracht. Naast de Portugese lekkernijen is het kerstpakket prachtig verpakt. In het pakket zitten producten als een serveerplank, dipstokjes, salsadip, tortillachips en gezouten pindas. Een lekker en leuk Portugees kerstpakket vindt u bij Kerstpakkettenplaza.

Familie wok kerstpakket

Een familie wok kerstpakket is een super leuk pakket voor onder de boom. Bent u gek op wokken, vooral samen met het hele gezin? Dan is dit kerstpakket echt iets voor u. In dit pakket kunt u een wokpan vinden, het Met Elkaar Spel, sambal badjak, Hertog Jan, satésaus, mie, rijst, pepermunt, ketjap manis, woksaus sweet & sour, kroepoek, chili crackers en theeselectie. Het pakket ziet er prachtig uit, vol met de perfecte benodigdheden om een gezellig avondje te wokken.