Keycord bedrukken met naam

Keykoord met naam

Heb je een open dag als school of organiseer je een beurs en wil je hier op een simpele manier reclame voor maken. Dit kan bij Promokopen. De website van Promokopen staat vol met handige items voor een voordelige prijs. Je kan hier ook Keycords bedrukken met naam. Deze kan je via de website helemaal custom laten maken. Je kan zelf de kleur kiezen en wat erop komt te staan. Dit wordt je heel eenvoudig gemaakt door de mensen van Promokopen. Je kan ze in grote aantallen bestellen. Hoe meer je besteld hoe goedkoper ze worden. Dit is ideaal voor als je er veel besteld.

Keycord

Nog veel meer dan alleen keycords

Als je een kijkje neemt op de website van Promokopen kom je er al gauw achter dat keycords niet het enige is wat ze hebben. Ze hebben een hele brede collectie aan producten. Ze hebben vele artikelen die je in grote hoeveelheden kan bestellen zoals: Werkkleding, Kantoor accessoires, Speeltjes, keuken artikelen, koffers, trolleys, rugzakken en sporttassen. Ook hebben ze powerbanks, klokken, wekkers en horloges die je in grote aantallen kan bestellen. De meest verkochte items zijn de pennenkokers, de keycords, doos voor mok, schoenlepels, liberty non woven boodschappentas en een kunststof ijskrabber.

Koord in diverse kleuren

Klantenbeoordeling

De klanten beoordelingen van Promokopen is erg goed. Ze krijgen gemiddeld een 8,6 van de mensen die de site hebben gebruikt om iets te bestellen. Deze reviews zijn opgedeeld in 3 verschillende reviews. Het eerst cijfer gaat over de 1e indruk. Hier scoort Promokopen gemiddeld een 8,3. Als het gaat om service gaat het gemiddelde naar een 8,9 en tot slot bij de prijs / kwaliteit verhouding geven ze een mooie 8,5. De service is volgens de mensen dus het beste van de goede reviews. Hier werken ze ook hard aan.