Ralph Lauren is een particulier bedrijf dat eigendom is van Amerikaanse zakenlieden. Ralph Lauren is gemaakt door een paar jonge mannen die toen als jonge miljonairs werden beschouwd. Ralph Lauren stond voor het eerst bekend om hun werk met Ralph Lauren polo, een kledinglijn voor Ralph Lauren polo, die nog steeds een van de meest populaire producten van Ralph Lauren is. Ralph Lauren werd een begrip met hun andere kledinglijnen, waaronder de bekende Ralph Lauren kleding- en accessoirelijn. Hun andere belangrijke bedrijfsactiviteiten omvatten de productie en distributie van pakken, bovenkleding, slaapkleding, accessoires en geuren. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan vijfhonderd winkels over de hele wereld, waaronder boetieks in Canada.

Kleding te maken die zowel mannen als vrouwen zouden willen dragen

Ralph Lauren is geboren uit de behoefte om kleding te maken die zowel mannen als vrouwen zouden willen dragen. Het begon allemaal toen Ralph Lauren werd gevraagd om een ​​poloshirt te ontwerpen dat niet te veel geld zou kosten, maar toch gemaakt zou zijn van kwaliteitsmateriaal. Ralph Lauren was in staat om zijn visie waar te maken, wat duidelijk blijkt uit de brede selectie poloshirts die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Mannen, vrouwen, baby’s, peuters, tieners en kinderen kunnen allemaal genieten van de schoonheid van Ralph Lauren-poloshirts.

Poloshirts van Ralph Lauren zijn meestal wasbaar in de machine

Ralph Lauren polo shirts zijn meestal wasbaar in de machine, maar mogen niet met de hand worden gewassen. Als je ze naar een stomerij wilt brengen, houd ze dan op een lage temperatuur, leg ze plat te drogen en plaats ze vervolgens in de droger op een laag programma. Als je poloshirts kreukelen, is het waarschijnlijk dat ze niet goed zijn voorgewassen. Ralph Lauren moedigt klanten aan om hun overhemden om welke reden dan ook terug te sturen naar hun klantenservice. Dit beleid is ingevoerd als reactie op klachten van klanten dat sommige van hun poloshirts ontrafeld raakten nadat ze lange tijd in de droger hadden gestaan. Ralph Lauren polo shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren.