Rode wijnenMijn vrouw en ik houden heel erg van rode wijnen. Bijna dagelijks drinken wij een heerlijk wijntje bij het eten. Wat wij belangrijk vinden is dat het een goede smaak heeft en niet naar water smaakt. Daarnaast moet het natuurlijk niet te prijzig zijn. Gelukkig hebben wij een vaste site waar wij onze rode wijnen kopen. Dat is namelijk 24/7 wijnshop. Het bedrijf beschikt over een gigantisch assortiment en is super voordelig.

Op de website kan je eenvoudig een bestelling plaatsen. Het fijne is ook dat je meerdere betaalmogelijkheden hebt. Er word dus echt rekening gehouden met de klant. Aangezien wij dat erg fijn vinden, bestellen wij met regelmaat bij 24/7 wijnshop.

Een wijntje cadeau. Wijn aanbiedingen

Afgelopen week zag ik een aanbieding op de website staan. Het was geen wijn die wij normaal drinken, maar ik dacht dat mijn vrouw het heerlijk zou vinden. Ik heb hem toen als een cadeautje laten bezorgen. Wederom was de service perfect. In twee dagen had ik mijn bestelling al binnen. Toen mijn vrouw hem uitprobeerde vond ze hem heerlijk. Mijn advies is daarom ook om eens wat nieuws te proberen. Op de website vind je meer informatie over het grote assortiment waarover ze beschikken. Door op de bovenstaande link te klikken kom je daar direct terecht.