Uniek cadeau via www.thesneaker.nl

Ik was al een tijdje op zoek naar een cadeau voor mijn zus. Ze is en blijft een lastig persoon om cadeau’s voor te vinden dus ik besloot het op een hele andere boeg te gooien. Ze heeft toch alles al, dus waarom geef ik haar niet iets wat ze al heeft? OpĀ www.thesneaker.nl vond ik toffe sneakers. Via www.thesneaker.nl kan je prijzen vergelijken en er dus ook nog eens de goedkoopste prijs uitslepen.

the sneaker 1

 

Hoe werkt het?

De website is een site waarop je prijzen en webshops met elkaar kan vergelijken. Vaak betaal je in een winkel een te hoge prijs voor schoenen die je goedkoper kan vinden. Je kiest de schoenen die jij mooi vindt en dan kan de pret beginnen. Je gaat de verschillende sites vergelijken en er rolt vanzelf een website uit waarvan de prijs het laagst is.

the sneaker 2

Extra leuk

Ik vond het extra leuk om te geven, omdat de de schoenen voor een gemiddeld lagere prijs had gekocht dan wat ze normaal kosten. Ik ben totaal niet gierig en had ook best de volle prijs willen en kunnen betalen, maar goedkoop winkelen is toch net iets leuker. Ik maakte er een beetje een wedstrijdje van om de goedkoopste webshop te vinden van de sneakers die ik gekozen had. Het is een goed gevoel als je 10 euro kan besparen op schoenen en je daar een ander een plezier mee kan doen. Toen ik mijn zus over de website vertelde is ze gelijk gaan kijken. Ik ben niet de enige fan meer in de familie…