Vervangende datakabel via het iServicecenter

iphone-ipod-ipad-datakabel-1-meterVervangende datakabel via het iServicecenter

 

Ik heb mijn telefoon eigenlijk nog maar relatief kort, die andere had ik vele malen langer dan dat. Ik heb pas sinds een jaar of tien een mobiele telefoon, wat überhaupt al raar is als ik de rest van mijn omgeving moet geloven. Ik wilde er nooit aan, zag het nut er echt niet van in en wenste me niet met dat soort futiele zaken bezig te houden. Liever sprak ik met mijn vrienden in het echte leven af in plaats van met ze te sms’en. Dat veranderde toen ik een vriendje kreeg en ik met de telefoon van mijn moeder berichtjes naar hem begon te zenden. Toen werd me op een gegeven ogenblik duidelijk hoe fijn de privacy van een eigen telefoon eigenlijk wel niet was. Nu ik overgestapt ben naar de smartphone, de iPhone om specifieker te zijn, is dat om eenzelfde soort reden, namelijk omdat al mijn vriendinnen met elkaar in de app zaten en er van alles aan me voorbij ging, ook wat gemak betreft. Belangrijker was nog wel dat ik een aanbieding voor de iPhone tegenkwam die ik écht niet kon laten liggen, die ik wel moest doen. Nu ben ik er echter in enkele maanden al helemaal verslingerd aan geraakt, kan ik me een leven zonder dit ding niet eens meer voorstellen. Die gedachte werd bijna bewaarheid toen ik mijn datakabel kwijt was en ik een tijdje zonder zat. Direct bezocht ik de website van het iServicecenter, op zoek naar zo’n kabel. Op het iServicecenter hebben ze gelukkig genoeg dingen van de iPhone en ik was dus al snel geslaagd en had een vervanger in huis!