Verzend flessen wijn in luxe

Emkapak houten wijnkist

Als je als bedrijf zijnde een leuk presentje naar je medewerkers wil sturen, is een fles wijn vaak een leuk geschenk om te geven. Vrijwel iedereen houdt van wijn en het is ook een mooi en luxe cadeau om te geven. Flessen wijn kun je het best in een Emkapak houten wijnkist versturen. Houten wijnkisten zien er namelijk een stuk luxer uit dan dat je de fles wikkelt in plastic en in een doos laat bezorgen.

De wijnkisten zijn voorzien van een geïntegreerde bodem en hebben een nietdeksel. Dit houdt in dat er geen nietje of spijkers worden gebruikt. Dit ziet er niet alleen mooier en professioneler uit, maar het voorkomt ook dat er per ongeluk schade aan meubelen wordt gemaakt doordat ze ergens achter blijven hangen.

Emkapak houten wijnkist

Laat de wijnkist bedrukken!

Wanneer je een Emkapak houten wijnkist aanschaft, kun je de deksel laten bedrukken middels een zeefdruk. Als je vanuit je bedrijf bijvoorbeeld een fles wijn naar al je medewerkers opstuurt, kun je de deksel voorzien van het logo van je bedrijf. Dat ziet er professioneel uit, maar het is ook meteen indirecte reclame voor je bedrijf. Je kunt er ook voor kiezen om de wijnkist te laten bedrukken met een tekstje. Zo kun je het geschenk voor iedereen persoonlijk maken, wat het nog leuker maakt om te ontvangen.