Voor alle museumbezoekers is museum Utrecht de museum om heen te gaan

Een keer via een andere manier door een museum lopen? Museum Utrecht is het perfecte adres. Door de beeldschermen die overal in het museum hangen kunt u via een andere manier kunst van dichtbij bekijken. Museum Utrecht combineert de moderne tijd samen met prachtstukken van vroeger.

Maar wat is er dan zo bijzonder?

Museum Utrecht toont de prachtige glaswerken en juwelen van kunstenaar René Lalique, die zeer gespecialiseerd was in de kleine details in zijn kunstobjecten. Lalique werkte vaak met een loep, waardoor zijn details met het blote oog niet meteen te zien zijn. Om deze details dus goed te kunnen tonen, kunt u via de beeldschermen inzoomen om alles perfect te zien. Ook kunt u via de beeldschermen filmpjes aandrukken die informatie geeft over de kunstenaar of het kunstwerk.

Nog een extraatje.

Museum Utrecht biedt groepsarrangementen aan.

  • Een prosecco arrangement, u krijgt een heerlijke prosecco en er wordt een lezing gegeven over René Lalique zijn kunstwerken en levensverhaal. Erna krijgt u nog een

rondleiding van een van de gidsen.

  • Prosecco met luxe lunch, het is bijna hetzelfde als het andere arrangement alleen hier krijgt u bij het einde een heerlijke lunch aangeboden in de prachtige bloementuin.