Wijn van de Hema als geschenk!

logoBedankt dat je vandaag weer bent gekomen om mijn stukje te lezen! Ik ga het vandaag hebben over een leuk cadeautje dat ik dit weekend aan een vriendin heb gegeven. Het gaat over Wijn van de Hema, Ik had dus dit weekend een hele leuke verjaardag. Het was een georganiseerde surprise party voor mijn vriendin, Veel vrienden en familie waren aanwezig die avond. We hebben lekker gegeten met de hele groep en ook het een en ander bij gepraat. rond twaalf uur was het tijd voor de cadeaus de hele tafel in de woonkamer stond vol. Ik heb lang moeten zoeken tot dat ik het juiste geschenk had. Vooraf heb ik heel veel websites bezocht om te kijken of er iets leuks opstond voor haar. Maar dit had niet veel nut, ook ben ik bij veel winkels geweest maar die hadden helaas ook niks leuks.

 

Toen kwam ik bij de Hema en was alles weer goed!

Ik ben de Hema in gelopen in de hoop dat ze iets leuks van drank hadden, en ja hoor het was gelukkig zo! Ik heb besloten om Wijn van de Hema als cadeau te geven aan mijn vriendin aangezien ze dit heel lekker vind. Zij houdt echt heel erg van wijn en drinkt het ook elke avond daarom heb ik dit voor haar gehaald. Het was heel mooi omdat ze de wijn helemaal netjes hadden ingepakt. Zo leek het net een leuk cadeautje de prijs was ook nog eens heel goed, je betaalt een leuke prijs voor de goede wijn. Als ik in de toekomst meer verjaardagen zou hebben doe ik weer het zelfde!doormat_folder (1)