Allerlei leuks op de site van Amstelmam

Allerlei leuks op de site van Amstelmam

 

Wij vriendinnen onder elkaar attenderen elkaar natuurlijk voortdurend op leuke nieuwe dingen die voorbij komen. Met een clubje hebben we een eigen app groepje en daar komt de hele dag door van alles voorbij. Dat kunnen leuke foto’s van onze kinderen zijn, nieuwsberichten die ons aanspreken of verontwaardigen, grappige filmpjes die we online vinden, of producten die iets met ons doen. Afgelopen week was er een vriendin die in dit groepje een hele leuke clutch plaatste, ik was direct enthousiast. Ik kon mijn oren echter écht tassenniet geloven toen diezelfde clutch tegelijkertijd ook nog eens een luiertas bleek te zijn! Dat is echt super hip natuurlijk, en voor ons als moeders ook erg leuk om aan dit soort grappige accessoires te denken. Ik ben direct naar de site van Amstelmam gegaan, waar mijn vriendin zei dat ze ‘m had gevonden. Op de site van Amstelmam aangekomen, viel me direct op dat er nog allerlei andere leuke producten waren, dus ik ben lekker rond gaan kijken. Ik heb er ook nog allerlei leuke dingen voor de kinderen gekocht, zoals leuke tasjes en dergelijke, allemaal heel anders dan wat ik normaal in de winkel tegen kom, dit is echt geheel eigen en origineel. Ook heb ik als verrassing voor mijn zus een clutch van Amstelmam aangeschaft, zij zit namelijk in de achtste maand van haar zwangerschap en kan deze tas in de zeer nabije toekomst ongetwijfeld goed gebruiken!