De babykamer inrichten werd voor ons gedaan

Wanneer je zwanger bent is het natuurlijk heerlijk om bij een babykamer inrichten alles te kunnen voorzien van jouw smaak. Omdat mijn vrouw zwanger is, is het voor mij echt een feest om eens op zoek te gaan naar vele cadeaus voor mijn vrouw en onze baby. Enfin, de kamer voor de kleine moet nog volledig worden omgetoverd tot lief en rustig kamertje. Toen ik eens op internet aan het rondkijken was om inspiratie op te doen, kwam ik op de site van Baby- Dump. Hier werd ik erg verrast door de ruime keuze aan kamers.

 

De service was uitstekend

Een babykamer inrichten was dus eenvoudiger dan ik dacht. Al snel waren mijn vrouw en ik het samen eens welke kamer het moest gaan worden. Wij hebben wel een bezoek gebracht aan de vestiging in Veenendaal waarna wij eigenlijk direct een bestelling hebben gedaan. De kamer werd bij ons op gewenste datum en tijd afgeleverd en helemaal voor ons in elkaar gemonteerd. Wij hoefde alleen maar de zeggen waar wij de meubels precies wilde hebben staan. En dat scheelde ons natuurlijk erg veel werk. Omdat wij meer dan tevreden zijn heb ik besloten dat dit bericht niet mocht ontbreken op mijn site. Omdat je hier uitstekend terecht kunt voor de leukste baby uitzet. En dus ook voor een cadeau!

babykamer