De moeilijke zoektocht naar geboortekaartjes

De moeilijke zoektocht naar geboortekaartjes

 

Op de negen maanden beurs heb ik toen ik twee maanden zwanger was de stand bezocht van Lief Leuk en eigen. Omdat ik natuurlijk wel het aller leukste geboorte kaartje wil gaan versturen als ons eerste kindje word geboren. Ik was pas twee maanden zwanger en had dit alleen aan mijn beste vriendin verteld. Zij heeft mij dan ook Lief leuk en eigen - Logo (1)meegenomen naar de beurs. Maar gewoon om leuke idee├źn op te gaan doen en voor de gezelligheid natuurlijk. Zo weet ik nu al wat voor soort baby kamer ik graag zou willen dit moet tenslotte over drie maanden al zeker wel zijn uitgezocht. Voor de geboortekaartjes hoefde ik alleen de naam van de site goed te bewaren en ook hierin zal ik geen enkele moeite. Naar vier maanden toen iedereen om ons wist dat wij een kindje verwachte heb ik de site eens bezocht van de geboortekaartjes. Maar zo gemakkelijk kiezen was dit nu ook weer niet. Wat een keuze aan geboortekaartjes zeg! Maar ik vind erg veel stijlen mooi dus dat word goed nadenken. Gelukkig heeft mijn vriend de doorslag gegeven. En is het een leuk kaartje met een uiltje er op geworden. Dit uiltje komt ook terug in de babykamer. En dan zijn dezelfde stijl aan geboortekaartjes wel zo gepast. Inmiddels zijn wij nog steeds niet uit over de namen. En dat vind ik tot nu toe nog het alle moeilijkst om te beslissen. Omdat ik alles zo leuk vind. Zullen dat ook de hormonen zijn?