Dit is de reden waarom ik voor deze rijschool Tiel had gekozen

 

rijschool tielVoor alle jongere lezers onder ons die hun rijbewijs nog moeten halen, adviseer ik jullie eens een kijkje te nemen op verkeersschoolwesseldijk.nl. Hier heb ik jaren terug rijlessen gevolgd. Doordat mijn nichtje haar rijbewijs als geschenk kreeg van mijn oom en tante moest ik hier weer aan denken. Zij volgt nu rijlessen bij dezelfde rijschool Tiel van Wesseldijk. Verder zitten zij ook nog in de regio Arnhem en Nijmegen. Fijn om te weten dus als je zelf alles moet regelen.

Maar ik was dus op haar verjaardag en toen liet zij zien dat ze een lessen pakket had gekregen, dit inclusief theorie en praktijkexamen. Ze was er dan ook erg blij mee en terecht! Ik weet nog precies hoeveel het mij toen er tijd koste en waarschijnlijk zullen de prijzen wel hoger sinds geworden sinds dat ik voor de laatste keer het CBR uitreed.

rijlessen wesseldijk

Goede service en begeleiding

Wat ik mij ook nog kan herinneren is dat de service en begeleiding erg goed was. Ik werd altijd keurig voor mij huis opgehaald. Dit vaak door een andere ‘lesser’, ik nam het vaak dan over van haar en zo begon ik met mijn rijles.

wesseldijkZo heeft mijn nichtje volgende haar eerste rijles Tiel. Dit omdat ze hier woont en natuurlijk ook opgehaald wordt. Ik had haar tijdens de verjaardag ook wat tips gegeven om de zenuwen wat af te nemen. Dus zoek jij een goede maar betaalbare rijschool? Dan adviseer ik jou om eens te informeren bij Wesseldijk.

Perfecte service!
–>