Een compleet originele customized zonnebril via Blueprinteyewear.com

Een compleet originele customized zonnebril via Blueprinteyewear.com

Blueprint-Noosa-Black-Fire-Chrome-Zonnebril-1

Mocht je nog eens verlegen zitten om een leuk cadeau voor een ander, voor een hip en modebewust persoon, surf dan eens naar de website Blueprinteyewear.com. Op die website namelijk kun je je eigen zonnebrillen laten ontwerpen. Dat is het leuke van de nieuwe mogelijkheden tegenwoordig op dit terrein, de mode wordt steeds individueler en eigenzinniger en het leidt er nu dus ook weer toe dat je op Blueprinteyewear.com je eigen zonnebrillen kunt laten ontwerpen. Ik vind dat zelf onwijs leuk en dus heb ik er zelf eentje besteld voor mezelf. Die kwam binnen enkele tijd binnen en ik was aangenaam verrast door het resultaat, aangezien het mijn verwachtingen had overtroffen. De kleuren waren precies zoals ik die op mijn beeldscherm ook had gezien, echt een representatieve afspiegeling van de werkelijkheid dus. De zonnebril was precies geworden zoals ik ‘m in mijn hoofd had gehad en bovendien zoals de meest ideale zonnebril van mijn dromen er mijns inziens uit zou moeten zien. Je kunt wel stellen dat ik over the hill ermee was dus, en daarom heb ik het niet van de daken geschreeuwd maar besloot ik mijn modebewuste vrienden te verrassen met een customize zonnebril voor hun verjaardagen. Inmiddels is het echt een dingetje geworden, dat mijn vrienden een zonnebril van me ontvangen voor hun verjaardag, een echte interpretatie van hoe ik ze zie en wat ik bij ze vind passen.