Een judopak kopen bij Fight Scene

fs
Mijn vriend is een echte taaie, en dat is ook precies waar ik op gevallen ben. Zelf ben ik echt book smart, zoals ze dat in de Engelse taal zo goed weten te formuleren, en hij is echt street smart, wijs geworden in het leven door de ervaringen die hij heeft meegemaakt. Het is een jongen die het in zijn leven veel heeft meegemaakt. Toen ik hem voor het eerst zag, kon ik dat direct al van zijn hoofd aflezen, op de een of andere manier sprak er een vorm van doorleefdheid uit – de blik uit zijn ogen die mij echt aansprak. Ik vind het fijn te merken dat hij in z’n leven z’n woede gekanaliseerd heeft en er een manier voor heeft gevonden om ermee om te gaan, een manier gevonden heeft daar uiting aan te geven – eentje die hem juist gerustgesteld heeft daardoor. Hij zit namelijk al een jaar of tien op judo en kan daar alle onverwerkte energie in kwijt die hij nou eenmaal kwijt moet. Nu zijn verjaardag er binnenkort aankomt, wil ik hem echt verrassen en ik bedacht me dat het leuk zou zijn om iets te kopen dat met zijn grote hobby en sport te maken heeft. Zo komt het dat ik me onlangs op de website van Fight Scene bevond en ik er een judopak kopen ging. Ik wist eigenlijk niet goed waar een judopak precies aan moest voldoen volgens de standaard van mijn vriend maar een judopak kopen bleek helemaal niet zo lastig als gedacht, aangezien ik al mijn vragen op de website kwijt kon.