Een onderwaterhuis voor mijn telefoon

Een onderwaterhuis voor mijn telefoon

Mijn ouders gaan elk jaar naar een ver land en komen dan thuis met de grootste verhalen en maar een paar foto’s. Zij zijn niet zo bezig met foto’s maken terwijl ik dit niet begrijp. Ik vind het leuk om mijn verhaal ook te kunnen laten zien met foto’s daarbij om een nog beter indruk te krijgen. Omdat ik net een mobiele telefoon heb aangeschaft en de oude eigenlijk nog prima te gebruiken is heb ik besloten om de 16803oude telefoon aan mijn ouders cadeau te doen het is voor hun een kleine moeite om deze tijdens hun vakantie mee te nemen in een handtas en dan alsnog mooie foto’s te kunnen maken. Zo kan de grote foto camera thuis blijven want deze word dan toch niet gebruikt. Toen ik mijn moeder dit hele verhaal vertelde begon zij dan ook meteen hard te lachen en vond mijn idee erg leuk! Ze wilde het wel gaan proberen. Nu heb ik een onderwaterhuis voor de i phone besteld en deze meteen aan mijn moeder gegeven. Een onderwaterhuis? Riep ze vervolgens. Ik zeg ja dit heb je nodig voor als je aan het zwembad zit, zo hoef je je ook geen zorgen te maken voor waterschade. En ik zag dat ze het een erg handig idee vond waar ze zelf zeker weten niet was opgekomen. Toen ze na de volgende vakantie thuis kwamen waren zij erg blij met mijn idee en heeft het onderwaterhuis goed zijn werk gedaan nadat deze een aantal keer in het water was gevallen, vertelde zij. En zo zie je maar weer dat een kleine moeite een hoop plezier heeft gebracht bij mijn ouders want zij kwamen met prachtige foto’s thuis. En zo kunnen zij nog lekker nagenieten van hun mooie vakantie en heb ik er ook een beter beeld bij.