Een Seiko horloge voor een goed moment

Een Seiko horloge voor een goed moment

Mijn vriend en ik hebben net de sleutel van ons huis. Wij zijn druk aan het klussen en schieten al aardig op. Nu heeft mijn vriend zijn goede horloge verloren en is waarschijnlijk terecht gekomen in het puin wat al lang is afgevoerd. Hij baalde daar zo erg van toen hij er die avond pas achter kwam dat zijn horloge weg was. Wij hebben echt overal gezocht de volgende dag maar dat was zoeken naar een speld in de product_5905bhooiberg. Nu ben ik voor hem aan het kijken naar een nieuwe en wil deze gaan geven zodra het huis klaar is en wij er in gaan wonen. Op de site van annyvanbuul.com heb ik een mooi Seiko horloge voor hem gezien en deze dan ook maar meten besteld. ik ben zo slim om dit naar het huis van mijn moeder te sturen de verzendkosten zijn toch vrij en zo kan ik een hoop tijd besparen door niet de stad in te hoeven gaan voor een mooi Seiko horloge.  Een week later toen ik het Seiko horloge al lang binnen had maar nog niet had gegeven. Vertelde mijn vriend dat hij een nieuw horloge gaat kopen. En ik vroeg hem of hij dat samen met mij wilde doen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat mijn plannetje in duigen valt bedacht ik mij.  En ik adviseerde hem sowieso te wachten tot ons huis klaar was. En daar was hij het gelukkig mee eens en heb ik hem er daarna niet meer over gehoord. Toen het huis klaar was en wij de laatste dingen gingen over huizen heb ik besloten om lekker te gaan koken in onze nieuwe keuken en hem tijdens het eten dit mooie Seiko horloge cadeau te doen. Een nieuw begin met een nieuw horloge zei ik toen hij met zijn mond open zijn cadeautje openmaakte.