Goede smaak in oorbellen

Als voor andere mensen het nieuwe jaar begint, begint voor mij ook altijd nóg iets extra’s, namelijk daadwerkelijk een nieuw jaar. Soms voelt dat wel een beetje vreemd eigen, om in die eerste dagen na oud en nieuw jarig te zijn, het lijkt wel of je met je hoofd dan extra bezig bent met wat het nieuwe jaar gaat brengen. Niet alleen ga je met de maatschappij weer een nieuw jaar in, met nieuwe kansen, wat iedereen zich overigens ook heilig voorneemt, maar ook word jij zelf weer een jaar ouder, en dat is eigenlijk best wel een bijzondere gewaarwording. Ik neem me daarom dus altijd extra heilig voor de dingen te veranderen die me niet aanstonden van mezelf in het voorgaande jaar, alsof het dubbel telt dat ik dan dus ook nog een jaar ouder word of zoiets. Enfin, met feestjes geven is het ook altijd wel een beetje een gedoe want de meeste mensen zijn wel een beetje oorbellenuitgefeest na de wilde tijden met kerst en oud en nieuw. Nee, echt ideaal is het niet. Toch waren er dit jaar weer veel mensen op mijn feestje, boven verwachting eigenlijk. En ik heb prachtige cadeaus gekregen! Het mooiste wat ik gekregen heb zijn de bijzondere oorbellen van Pracht die ik kreeg van mijn vriend, precies de goede smaak wat mij betreft. De stijl van de oorbellen past precies bij wat ik graag draag en het materiaal is ook echt perfect. De oorbellen hadden niet méér bij me kunnen passen en daardoor valt ook ineens op hoe goed mijn vriend me zíet!