Ik ga nu ook geregeld een elektrische sigaret kopen

slider_aanbiedingimpulseIk ga nu ook geregeld een elektrische sigaret kopen

Vrienden van me gingen van de week een elektrische sigaret kopen, even tussendoor toen ze bij mij op bezoek kwamen. Ik woon midden in de stad dus het is inmiddels aardig logisch dat er mensen komen aanwaaien. Na een tijdje kwamen ze weer terug bij me en zag ik dat de elektrische sigaret kopen was geslaagd, want ze hadden er elk eentje al in de vingers geklemd. Ik had weleens eerder zo’n sigaret gezien maar nooit eerder had ik ervan geproefd – dat wil zeggen, tot nu dan. Ik mag graag een gewone sigaret opsteken en was dus weleens benieuwd of er echt nog verschil zou zitten tussen een gewone en een elektrische sigaret. Ik moet zeggen dat ik verwacht had dat er meer verschil zou zijn, vanwege het soort rook dat je inademt – in het geval van de elektrische sigaret is dat namelijk slechts damp. Toch vond ik het er nog best op lijken. Goed, toegegeven, de smaak is wel iets anders – maar hoe goed kun je dat ook simuleren. Wat mij opviel is dat het het gevoel geeft van een sigaret aangezien de makers de omstandigheden best goed hebben weten na te bootsen. Je moet immers nog net zo goed een hijs nemen om de damp in te ademen en überhaupt, die damp, wat een goed idee! Zo heb je echt het idee aan een sigaret te zuigen en dat helpt met jezelf overtuigen dat dit ook hetzelfde werkt. Voor mij is het inmiddels een prima vervanger – stukken gezonder ook!