Ik kan niet wachten om de geboortekaartjes te versturen

Ik kan niet wachten om de geboortekaartjes te versturen

 

Bijna is het zo ver, het telefoonnummer van de bel en regelservice van lief Leuk en Eigen staat in de telefoon van mijn man. En de babykamer is ook klaar, de ziekenhuis tas staat al ingepakt klaar in de gang, het huis is schoon en de baby mag komen! Ik kan niet wachten om mijn kleine wonder te mogen ontmoeten. Zo lang heb ik er naar uit Geboortekaartjes-Geertje-Aaldersgekeken. Alles spookt me tegelijkertijd door mijn hoofd. En ook wat zullen mijn vriendinnen en mijn moeder van het geboortekaartje vinden. Daarom kan ik ook niet wachten om de geboortekaartjes te laten versturen door mijn man zodra ze binnen zijn bij ons thuis. Hopelijk heb ik wel genoeg geboortekaartjes, als ik maar niemand ben vergeten. Nou ja Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor en vind ik het wel tijd worden eerlijk gezegd. Het lopen word al een stuk lastiger en mijn buik zit al behoorlijk in de weg soms. Ik mag verder eigenlijk niet klagen want ik heb een prima zwangerschap gehad. Het zal ook wel een beetje de spanning zijn denk voor wat ons allemaal te wachten staat. Nog even de laatste wasjes draaien om de kast netjes in te richten en te sorteren. Want er van uit gaan dat je een hoop kleren krijgt heeft mijn vriendin ook gedaan en kwam zelfs te kort. Wel fijn dat ik al een hoop voorbeelden heb gezien en ook in de geboortekaartjes.