Vriendin verrassen met Kerstmis

Begin dit jaar ben ik gaan samenwonen met mijn vriendin met wie ik al 2 jaar een relatie heb. Omdat ik weet dat zij een echt Kerst type is en alles heel gezellig wil inrichten, besloot ik om naast het drukke werk eens het internet af te schuimen opzoek naar een paar passende cadeau’s. Ik zocht eigenlijk cadeaus die ik niet in een lot moest kopen en dat vond ik op hiephiepkado.nl.
Op andere websites was ik verplicht om minimum 10 stuks van ieder te kopen, wil ik een kersttapijtje of een kerstpakketten hebben. Dit kan ook op hiephiepkado, maar niet op alle producten.

relatiegeschenken-6-412-retro-storage_40320-43314b relatiegeschenken-hiephiepkado

Een foutje bij betaling

Nadat ik de goederen had uitgekozen, ging ik over tot betaling. Omdat ik ergens te snel ben geweest, had ik niet goed gekeken dat alles toch in orde was. Ik gaf een belletje naar de klantenservice en daar vertelde men mij dat ik me geen zorgen moest maken, dat alles in orde kwam. De levering zou al de volgende dag gebeuren en omdat ik vrij was en de vriendin werken was, bleef ik thuis en wat bleek? De levering kwam netjes op tijd. Wat mij betreft is Kerstmis al begonnen!