Met een foto op canvas zit je altijd goed

Met een foto op canvas zit je altijd goed

Het was net carnaval geweest en ik heb toch wel zo’n gekke foto van mij en mijn vriendin dat ik heb besloten in een gekke bui om deze op canvas te laten afdrukken via Hema.nl. Mijn vriendin gaat binnen kort studeren in een andere stad dan ik en daarom was dit avondje carnaval extra uitbundig gevierd. Toen de foto op canvas binnen was schoot ik weer opnieuw in de lag. Deze heb ik weer netjes ingepakt en cadeau gedaan aan mijn vriendin met de opdracht dat zij deze foto op canvas bij haar aan de muur moet hangen als ze gaat studeren om mij niet te vergeten. Mijn vriendin kwam zelf ook niet meer bij, en toen zij eenmaal weg was kreeg ik al snel een foto van haar via de mail met het bewijs dat deze foto op canvas netjes bij haar aan de muur hing en dat ik zelf ook maar een keer moest komen kijken. En zo was het een leuk cadeau wat in de eerste instantie als grapje was bedoeld maar toch serieus bijzonder is geworden. Een foto op canvas is altijd leuk vind ik zo het ik altijd wel een leuke reden om dit als cadeau aan iemand te geven en met een leuke foto zit je altijd goed. Hopelijk heeft ze de foto nog als ze gaat afstuderen en kunnen we er nog steeds zo hard om lachen. En misschien kunnen we af en toe nog eens een gek feestje samen plannen in de stad waar zij nu studeert.