Afgelopen weekend ben ik naar de film geweest. Dit was voor mij alweer zo’n 15 jaar geleden. Dat het zolang geleden was, kwam vooral doordat ik niemand had om mee samen te gaan. En zeg nou zelf, Alleen naar de bioscoop gaan is veel minder leuk dan samen. De Laatste film waar ik geweest ben kan ik mij niet eens mee herinneren. Dus vond ik het wel weer tijd worden om is naar de bioscoop te gaan. Maar daarvoor had ik eerst iemand nodig die mee wilde.foto1

Samen

Na lang nadenken, kwam ik op het idee om op internet te gaan zoeken. Kijken of ik daar iemand kon ontmoeten die met mij mee wilde. Al is het alleen maar voor de gezelligheid. Via Google kwam ik terecht op de datingsite: 50plusmatch.nl. Dit is een site speciaal voor ouderen zoals ik. Hier kun je heel gemakkelijk leeftijdsgenoten zoeken. Ik kwam er al snel achter dat er veel meer ouderen waren die mensen zochten om samen leuke dingen mee te ondernemen.

Nadat ik mij aangemeld had bij de datingsite 50plusmatch, ging ik direct zoeken of ik iemand kon vinden. Al snel kreeg ik leuk contact met een vrouw die ook nog eens bij mij in de buurt woont. Dit zorgde ervoor dat wij al snel tot de conclusie kwam dat een date leuk zou zijn. En natuurlijk gingen we naar de bioscoop. Eerst zijn we romantisch uiteten geweest bij een restaurant in de buurt en vervolgens naar de bioscoop. Dit was een groot succes en we zijn van plan om nog een 2e date te gaan doen. Ik hoop dan ook dat het een leuke relatie word waar ik nog vele jaren van kan genieten