Het is alweer even ene tijdje geleden dat ik het nieuws aankondigde dat mijn verloofde en ik eindelijk de stap zetten om te gaan trouwen. Daar komt natuurlijk veel bij kijken, daarom hebben we de hulp ingeroepen van http://www.amexxi.nl/goedkope-trouwringen.html om ons hierbij te helpen. Het moge namelijk duidelijk zijn dat trouwringen toch heel belangrijk zijn. Ik wil natuurlijk niet zeggen dat http://www.amexxi.nl/goedkope-trouwringen.html ons gaat helpen om voor een geslaagd huwelijk te zorgen, maar ik vind wel dat ringen symbolisch zijn voor de liefde die we voor elkaar voelen.

c048_1 (1)

Ons verhaal

Voordat we eindelijk besloten om trouwringen te kopen, is er veel gebeurd. Wellicht hebben jullie ook wel een moeilijke relatie achter de rug en weten dus hoe frustrerend dit kan zijn. Het punt is dat ik al eerder getrouwd was en van mijn eerdere huwelijk heb ik twee prachtige kinderen overgehouden. Maar wanneer je een alleenstaande moeder van twee bent, is het niet gemakkelijk om een nieuwe relatie in te stappen. Toen ik mijn verloofde voor het eerst ontmoette, dacht ik ook niet dat er ooit iets tussen ns zou gaan gebeuren. Gelukkig bleek ik het goed mist te hebben.

11_6

Eigenlijk was ik al gelijk verliefd op hem, maar ik wist op dat moment niet dat hij hetzelfde voor mij voelde. Natuurlijk was ik dolblij toen ik ontdekte dat hij ook gevoelens voor mij had. Toch was ik bang dat mij weer hetzelfde zou overkomen en dat mijn kinderen uiteindelijk degene zouden zijn die hier het meeste onder zouden lijden. Het heeft maar liefst 6 jaar geduurd totdat ik eindelijk klaar was om de volgende stap te zetten. En wat ben ik blij dat ik dit eindelijk gedaan heb! Nu nog even mooie ringen uitzoeken van http://www.amexxi.nl/goedkope-trouwringen.html en we zijn er helemaal klaar voor!

8_27