Super voordelig een nieuwe macbook pro accu

macbook appleAfgelopen maand was ik bezig met een klus voor een klant en de deadline was binnen een paar dagen, ik was bijna klaar met de opdracht tot dat mijn Macbook in eens uit het niets uit viel. Ik ging na wat er mis was en toen bleek het dat mijn accu stuk was. Ik had geen tijd om via mijn werk een nieuwe te regelen en dus ging ik online zoeken naar een Macbook pro accu. Ik kwam bij de bovenstaande site terecht en ik was zeer verbaasd, er werden accu’s geleverd voor een zeer goedkope prijs en de kwaliteit werd mij beloofd als net zo goed als de officiële Apple accu’s.

Ik was zeer tevreden toen hij eenmaal binnen kwambizzix5

Mijn bestelling kwam enkele dagen later binnen zoals beloofd en geheel volgens macbook accuafspraak. Ik installeerde zelf eenvoudig de Macbook pro accu in mijn Macbook en hij deed het gelijk weer zoals verwacht. Ik laadde de accu volledig op en liet hem volledig leeg gaan voor eerste gebruik. Ik heb de opdracht van de klant af kunnen maken zonder problemen en na een maand gebruik te hebben gemaakt van deze accu ben ik nog geen enkel probleem tegengekomen.  Ik ben vol lof over deze accu en daarom schrijf ik dit blog, het is altijd handig om online te zoeken naar een goedkope oplossing.