Waterflesjes bedrukken bij Maxwaterflesjes.nl

logo (10)

 

Mijn bedrijfsevenement

Jaarlijks houd ik een groot evenement om mijn bedrijf te promoten onder starters om zo nieuw bloed binnen te halen. Ik organiseer dan een soort beurs waar op ik starters uitnodig en spreek om zo te ontdekken of ze bij mijn bedrijf passen en gelijk een eerste selectie te houden. Zijn de kandidaten interessant dan nodig ik ze uit voor een gesprek met één van mijn medewerkers. Omdat ik het leuk vind om de kandidaten iets mee te geven zocht ik naar een duurzaam presentje waar iedereen wat aan heeft.

Een relatie wees mij op de website Maxwaterflesjes.nl

44235_510021_08

Waterflesjes bedrukken bij Maxwaterflesjes.nl. Ik vond het laten bedrukken van een waterflesje met mijn bedrijfsnaam erg leuk. Wel was het voor mij belangrijk dat ik iets mee kon geven wat niet gelijk in de prullenbak werd gegooid. Daarom koos ik voor een opvouwbare waterfles. Op de site kon ik heel gemakkelijk aangeven wat ik precies wilde en wat ik belangrijk vond. Door de goede service kon ik mijn wensen met betrekking tot relatiegeschenken duidelijk verwoorden en werden de flesjes snel bedrukt en geleverd. Na mijn goedkeuren naar aanleiding van een drukproef kreeg ik de flesjes toegezonden en kon ik ze op mijn event uitdelen. De flesjes vielen absoluut in de smaak vooral omdat iedereen er wat aan heeft. Ik ben dan ook erg tevreden over de service van Maxwaterflesjes.nl en mijn kandidaten waren er hartstikke blij mee!