Gunstige BTW op de openslaande garagedeuren

Gunstige BTW op de openslaande garagedeuren

Ik kan je vertellen zeer content te zijn met het nieuwe huis dat mijn partner en ik hebben gekocht. We vonden dit eigenlijk toevallig toen we hierlangs reden en we de weg kwijt waren, ineens bevonden we ons op een bospad en zagen we dit schattige huis midden tussen de bomen verschijnen. We waren helemaal niet op zoek naar een nieuwe woning maar kregen dit huis maar niet uit ons hoofd, meteen al zagen we onszelf er namelijk al wonen. Uiteindelijk is alles zo gelopen dat we er nu ook daadwerkelijk wonen en ik kan je vertellen dat het heerlijk is hier, zo teruggetrokken in de natuur – het bevalt me echt ontzettend goed. We zijn nog druk bezig met de verbouwingen, want het huis was wel in een vrij oude staat toen we hier in trokken. Ik ben kunstenaar en we besloten dat ik de garage als atelier kan gebruiken. Onze auto hoeft niet per se droog te staan, dat hadden we bij ons vorige huis ook niet namelijk dus waarom zouden we nu ineens al deze kostbare ruimte daaraan gaan opofferen? Ik ben echt van het bouwen, van het in elkaar knutselen en lassen van grote werken en dus kan ik de garage heel goed gebruiken. Ook de garage moest nog wel hersteld aan allerlei kanten en een van de dingen die ik heb laten gebeuren is het plaatsen van openslaande garagedeuren. Ik wilde per se openslaande garagedeuren omdat je dan in de lente en de zomer – en misschien zelfs wel de herfst – een heerlijke verbinding naar buiten hebt. Dan komt de lucht er mooi doorheen en bovendien lijkt het dan nog meer op een oude boerenschuur dan het al doet. Bovendien kon ik bij Different Doors deze openslaande garagedeuren tegen zes procent BTW aanschaffen, in plaats van de gebruikelijke 21 procent.