Heren winterlaarzen van ZOO Footwear als cadeau: zijn ze echt zo goed als ze zeggen?

Op internet lees je veel lyrische verhalen over de heren winterlaarzen van ZOO Footwear. Ons team vroeg zich af of ze echt zo goed zijn als dat ze zeggen. Zeker belangrijk als je ze cadeau wil doen. Dus namen we de proef of de som en testten onze mannelijke teamleden de winterlaarzen. De vrouwen mochten de zilveren sneakers voor dames van ZOO Footwear testen. Ons oordeel vind je na het benoemen van de specificaties van de laarzen en schoenen.

Heren winterlaarzen getest voor jou

In dit artikel komen eerst de heren laarzen van ZOO Footwear aan bod. Het merk zelf claimt dat de laarzen helemaal waterdicht zijn, door iets wat ze het Aquastop membraan noemen. De nubuck leren laarzen zijn hiermee geïmpregneerd, waardoor de laarzen geen water doorlaten. Daarnaast schijnen de laarzen een voetbed te hebben dat lekker loopt, maar ook uit de laarzen te kunnen. Hierdoor kun je zelf je eigen zooltjes in de laars stoppen. Handig bijvoorbeeld voor als je zelf corrigerende zooltjes moet hebben in je laarzen.

Als je een blik werpt op de collectie van heren laarzen, zie je dat de laarzen stoer zijn. Het zijn mannelijke laarzen die verkrijgbaar zijn in drie verschillende modellen: FAVIAN, MAXX, VINCE. Deze drie modellen zijn verkrijgbaar in weer twee verschillende kleuren. Hierdoor kun je altijd wel een laars vinden die bij jou past. De laarzen verschillen ook van hoogte, zo is VINCE een laars met een hoge schacht en de schacht is ook breder. Dit is ideaal voor je extra gespierde kuiten. Het model MAXX heeft een middelhoge schacht en FAVIAN is een toffe enkellaars.

Nu ons oordeel:

  • Pasvorm: ze zitten erg lekker en zijn goed voor dagelijks gebruik
  • Look: ze zien er stoer en mannelijk uit, daar houden we van
  • Prijs/kwaliteit verhouding: voor een redelijke prijs heb je geweldige laarzen

De zilveren sneakers voor dames van ZOO Footwear door de test

Ja dames, ook voor jullie heeft het schoenenmerk leuke schoenen. Neem nou de zilveren sneakers voor dames van ZOO Footwear. Ook deze schoenen zijn bestand tegen regenen en hebben een uitneembare zool. Het model ANGIE is een hippe sneaker die wat hoger is dan een normale sneaker. De zolen zijn dik en wit. De zilveren sneakers voor dames van ZOO Footwear hebben mooie zilveren details, de rest van de schoen is wit en zwart. De veters zijn zwart en ook nog eens waterdicht. Ons eindoordeel over de zilveren sneakers: wij vinden de sneakers er leuk uit zien. Ze staan goed bij verschillende kledingstukken en zijn daardoor dagelijks te dragen. De sneakers zitten lekker; we hebben ze een week lang dagelijks gedragen. Eigenlijk wilden we de schoenen helemaal niet uitdoen, zo fijn lopen ze. Ook slaagden de sneakers met vlag en wimpel voor de regentest. Hoe hard het ook regende, onze voeten hadden daar 0% last van. Het zijn dus prima schoenen om te bestellen. Kijk nu snel op de website voor de heren winterlaarzen of de zilveren sneakers voor dames van ZOO Footwear.