Op zijn PrimaBase sneakers naar school

Mijn zoon wist ik te verblijden met PrimaBase sneakers. Omdat hij zo zijn best doet op school en elke dag een flink stuk moet fietsen, heb ik besloten om hem eens echt goede schoenen cadeau te doen. Mijn zoon is erg bezig met zijn uiterlijk. Dat maakt het voor mij natuurlijk erg moeilijk om voor hem iets te kiezen. Maar hij houdt echt van schoenen en kan daar geen genoeg van krijgen. Dat besloot mij om hem te verrassen met een paar schoenen die net even dat beetje meer kwaliteit bieden dan de schoenen die hij zelf aanschaft. Omdat ik mijn schoenen zelf ook bestel op de website van: vanbommelschoenen.be, ben ik voor mijn zoon hier ook eens gaan kijken. 

primabase sneakers

Een goed idee!

Al snel viel mijn oog op de PrimaBase sneakers. Omdat hier een ruime keuze te vinden is van dit merk, maakte dit voor mij lastig om te kiezen. Uiteindelijk is het toch gelukt en ben ik voor een mooie sportieve schoen gegaan waarbij ik de reactie van mijn zoon wel kon raden. Enfin, toen de bestelling binnen was en ik mijn zoon op deze schoenen zag, vertelde hij dat hij in zijn leven nog nooit op zulke fijne schoenen heeft gelopen. Je ziet ook direct dat dit merkt een goede afwerking heeft en dat kwaliteit en comfort duidelijk zijn meegenomen in het ontwerp.